Prisma rijschool - Ervaringen

Ervaringen

Zoë Lukkenaer

10 November 2018

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Willeke! Zonder haar was dit zeker niet gelukt! Iedere week keek ik er weer naar uit om te gaan lessen en nieuwe dingen te leren. Prisma is een rijschool die ik zeker zou aanraden. Niet alleen omdat de rijlessen zo leuk waren, maar ook omdat alles rustig en duidelijk werd uitgelegd. Heel erg bedankt!

Sven de Groot

08 November 2018

Veel leuke en leerzame lessen gehad en zeker aan te bevelen rijschool om te gaan lessen!

Luca Hartman

20 October 2018

Ik heb hele toffe lessen gehad met goede uitleg en een hele leuke instructrice!

Yoran Eijkelboom

04 October 2018

De lessen bij prisma zijn erg gezellig en ook erg leerzaam. Alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd.

Noa van Luik

27 September 2018

Bij Prisma heb ik leerzame lessen gehad! Het was erg gezellig om met Willeke in de auto te zitten. Willeke heeft me goed geholpen en stond open voor vragen. Zeker een aanrader!

Thomas Dominicus

10 August 2018

Mijn ervaring met Willeke was altijd leuk. Elke week keek ik uit naar rijles, omdat de sfeer altijd leuk was en er altijd interessante gesprekken gevoerd werden. Willeke geeft altijd kritiek waar je iets aan hebt, en ze doet dit op een constructieve manier zodat je je er nooit slecht door voelt. Ook bereidt Willeke je niet alleen voor op examen, maar leert ze je ook echt hoe je goed zelfstandig kan rijden. Hierdoor kon ik vol vertrouwen mijn examen ingaan. Als ik opnieuw moest kiezen zou ik zeker weer voor prisma gaan, een echte aanrader.

Nathalie de Roo

30 July 2018

Prisma rijschool is een hele fijne rijschool. Snap je iets niet? Willeke legt het altijd rustig uit. Weet je het niet meer? Gewoon vragen. Een leuke en gezellige rijschool.

Daan de Vuijst

30 July 2018

Heel erg bedankt voor de gezellige lessen! Door de rustige uitleg voelde ik me altijd op m'n gemak.

Jasper Keetman

29 July 2018

"Het was een zeer prettige ervaring, telkens weer een goede duidelijke uitleg, voor elk probleem wordt goed de tijd genomen en het was altijd zeer gezellig."

Maud Lubbinge

24 July 2018

Ontzettend gezellige en interessante rijlessen gehad! Ik heb altijd met veel plezier rond gereden!

Mathijs Verburg

23 July 2018

Willeke, ik heb echt een mooie tijd met jou gehad, altijd gezellig in de auto en je stelt me op mn gemak wat heel fijn is tijdens de lessen. Bedankt voor de super tijd, door jou heb ik hem zo snel gehaald!

Tycho de Jong

21 July 2018

Ik heb alle lessen erg fijn ervaren. Alles werd rustig en goed uitgelegd, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde in de auto en ben geslaagd.

Brian Visser

19 July 2018

Het waten leuke lessen, heel leerzaam. Je gaat door totdat het lukt, gewoon blijven vechten!

Niels Schipper

13 July 2018

Ik vind Prisma rijschool een goede rijschool en vond het leuke lessen.

Sam Janssen

13 July 2018

Ik heb rijschool Prisma erg goed ervaren. Persoonlijk vond ik het fijn dan er tijdens de lessen situaties werden uitgelegd waardoor je dat beter begreep en kon toepassen in de praktijk. Ook voelde ik me erg op gemak in de auto en waren het altijd fijne lessen. Hartstikke bedankt voor alle fijne lessen Willeke!

Berend de Jonge

05 July 2018

Ik heb bij rijschool prisma altijd leuke en zeer leerzame lessen gehad. Ondanks mijn concentratie probleem ben ik door Willeke altijd super goed begeleid en heb ik naast de rijlessen veel tips gehad dit heeft me enorm geholpen waardoor ik zelfverzekerd mijn examen kon rijden en in een keer ben geslaagd

Anneli Heijkamp

29 June 2018

Ik heb erg fijn gelest bij Prisma. De eerste keer auto rijden is altijd erg spannend, maar hier voel je je al gauw op je gemak, alles wordt duidelijk uitgelegd, er wordt naar situaties gekeken en besproken. Je zelfvertrouwen wordt hier opgebouwd en je wordt hier met geduld ontwikkelt tot een echte bestuurder. Bedankt lieve Willeke voor de gezellige en leerzame lessen!

Magchiel van Engelen

29 June 2018

Het waren altijd superleuke en gezellige lessen. In het begin is het natuurlijk spannend, maar je voelt je als snel op je gemak in de auto. Het tempo van de lessen werd goed aangepast aan mijn niveau, en ging vooral niet te snel. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen Willeke!

Mink Sieders

21 June 2018

Ik ben blij dat ik voor Prisma heb gekozen en ik zou deze rijschool zeker aanraden! Het waren gezellige maar ook zeer leerzame lessen waarin alles rustig en duidelijk werd uitgelegd. Bedankt voor de lessen Willeke!

Fahimeh

18 June 2018

Ik ben super blij dat ik net als mijn broer en mijn moeder voor Prisma rijschool heb gekozen om te lessen. De lessen waren altijd super gezellig en leerzaam, je zult je snel op je gemak voelen bij Willeke en je kan haar altijd alles vragen. Ik zou dus Prisma rijschool zeker aanraden! Heel erg bedankt voor de geweldige lessen lieve Willeke!

Esther Zijlstra

07 June 2018

Het waren altijd gezellige lessen en we namen steeds rustig de tijd om dingen door te nemen en situaties te bekijken, waardoor het duidelijk werd wat er goed ging en wat er nog moest worden verbeterd. Ik ben blij dat ik voor Prisma gekozen heb en zou het anderen zeker aanraden! Bedankt voor de leuke lessen Willeke!

Susie Toet

27 May 2018

Ik ben heel erg blij dat ik heb gelest bij Prisma rijschool, de lessen zijn erg gezellig en je kan alles aan Willeke vragen! Ik vond het in het begin heel spannend maar je voelt je al snel op je gemak, het is ook totaal niet gehaast en je doet alles op je eigen tempo. Hierdoor ben ik gelukkig ook in één keer geslaagd! Ik zou Prisma rijschool zeker aanraden.

Micha Leising

09 May 2018

In het begin om in te stappen in een lesauto is voor iedereen spannend, maar bij Prisma rijschool voel je je al heel snel op je gemak. Een mooie en duidelijke vorm van lesgeven. Je bouwt veel zelfvertrouwen en overall vertrouwen bij Prisma. Sowieso heb ik een leuke tijd gehad bij Willeke! Dus ik raad Prisma Rijschool zeker aan!

Eline Koopmans

23 April 2018

Aan het begin had ik best veel moeite met het leren rijden, maar door de gezellige en leerzame lessen van Willeke is dit helemaal goed gekomen. Ik ben in 1x geslaagd dankzij de goede instructie van Willeke. Ik zou Prisma rijschool daarom ook zeker aanraden!

Hannah Schreuder

19 April 2018

Leren rijden was voor mij niet een van de makkelijkste dingen, maar met Willeke als rij instructrice haal jij gegarandeerd in een mum van tijd je rijbewijs! Iedere les was super leerzaam. Willeke neemt erg de tijd om haar leerlingen te leren kennen en is goudeerlijk. Wat niet helemaal goed ging, doen we gewoon nog een keer.. en nog een keer... en nog.. haha! Altijd met geduld en beleid. Het is in ieder geval gezellig in de auto. Willeke, bedankt voor alle lessen en ik hoop dat je nog lang doorgaat met waar je mee bezig bent!

Auke de Groot

19 April 2018

Ik heb echt hele leuke lessen gehad bij Willeke. Ze is erg geduldig en altijd in een goed humeur. Ze neemt goed de tijd om alles uit te leggen en ik voelde mij altijd erg op mijn gemak.

Joran Bosma

31 March 2018

Rijden bij Willeke in de auto is een van de leukste dingen die ik heb gedaan, haar altijd goede humeur laat je iedere keer weer zin krijgen in de volgende les. Tijdens het rijden kan je alles aan haar vragen en daarnaast is het ook altijd heel gezellig! Echt een aanrader!

Alaya

23 March 2018

Ik heb gezellige en leerzame lessen gehad bij Willeke! Ze neemt echt goed de tijd voor je en stelt je op je gemak!

Herman Schreuder

19 March 2018

Ik heb hele leuke lessen gehad van een goede instructreur. Als je zit te twijfelen waar je moet gaan lessen, is dit een echte aanrader!

Kobus Bultman

12 March 2018

In 1 x geslaagd voor m'n rijbewijs. De lessen waren rustig en duidelijk en daar heb ik zeker van geprofiteerd. Een goede sfeer in de auto en als er iets was wat ik vaker wilde oefenen om het goed onder de knie te krijgen, dan was dat geen probleem. Mooi dat het zo kan 👍🏻

Tymo Muus

02 March 2018

In 2017 ben ik op zoek gegaan naar een rijschool. Prisma heeft een goed slagingspercentage, de keuze was dus snel gemaakt. Al na één les had ik een band met Willeke, die haar werk heel serieus neemt. Het welbevinden van leerlingen is echt iets wat ze belangrijk vindt. Dit blijkt onder meer uit de prettige manier waarop de lessen worden ingepland, altijd met de vraag om bevestiging. Ik hoefde me niet schuldig te voelen als het een week niet uit kwam. Voor mijn verhuizing naar Steenwijk heb ik kennis gemaakt met andere rijscholen die veel sterker dat commerciële en zakelijke karakter hadden. Bij de eerste lessen stond de auto regelmatig aan de kant en werd alles met Willeke doorgesproken en uitgetekend. Autotheorie en andere zaken verbond ze dan met de praktijk waardoor ik echt de noodzaak in ging zien van deze kennis. Eenmaal meer gevorderd liet ze me rustig rondrijden en gaf af en toe een tip, maar altijd op een hartelijke en humorvolle wijze. Dat rondrijden ging verder gecombineerd met veel gesprekken over van alles en nog wat: een mooie en leerzame tijd! Fijn dat ik geslaagd ben mede dankzij Prisma, maar jammer dat de mooie uren samen in de auto nu voorbij zijn!

Myrthe Kist

25 February 2018

Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Bij Prisma rijschool had ik veel plezier in het rijden en ik zag nooit tegen een les op. Heel tevreden en met een veilig gevoel kan ik nu de weg op. Bedankt!!

Fleur Oosting

16 February 2018

Dankzij Prisma Rijschool heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Vanaf het begin heb ik mij heel erg op mijn gemak gevoeld bij Willeke. De lessen waren altijd heel gezellig & leuk, maar als allerbelangrijkste natuurlijk heel erg leerzaam. De uitleg wordt altijd zeer duidelijk gegeven in alle rust, totdat jij alles onder de knie hebt. Willeke is altijd in voor gezelligheid en een geintje en daar heb ik persoonlijk heel erg van genoten. Er was altijd een goede sfeer in de auto en Willeke neemt altijd de tijd voor je. Prisma Rijschool zal ik dan ook altijd bij iedereen aanraden! Willeke, bedankt! 😊

Danique Los

08 February 2018

Ik heb zeer gezellige, leuke en leerzame lessen gehad bij Willeke! In het begin vond ik het nogal spannend maar zodra ik Willeke zag en een praatje met haar had gemaakt was ik al een stuk rustiger. De sfeer in de auto is altijd fijn en Willeke doet dit met erg veel passie. Ondanks mijn drukke schema wist Willeke altijd wel een gaatje voor mij te vinden. Kortom Prisma rijschool is een echte aanrader! 😊

Marileen Oosterveld

05 February 2018

Ik was altijd wel gespannen voor de lessen maar zodra ik in de auto stapte gingen die weg, vooral omdat Willeke voor een ontspannen sfeer zorgt. Ze legt goed uit en is zeker open voor vragen. Ze zorgt ervoor dat je zelf je fouten inziet en laat jou nadenken over oplossingen. Wanneer dit niet lukt zal zij gewoon het antwoord geven. Deze manier van lesgeven zorgt ervoor dat jij meer inzicht krijgt in wat je fout doet. Verder is het erg gezellig om met Willeke te praten, helaas kwamen we er al snel achter dat ik dan nogal afgeleid was. Ik kan Prisma rijschool echt aanraden, er heerst een goede sfeer en je leert veel!

Fatemeh Esmailian Ardestani

16 January 2018

Willeke heeft mij erg goed geholpen, ondanks dat ik moeite had/heb met de Nederlandse taal aangezien ik nog maar kort in Nederland woon. Ze was altijd heel geduldig en hielp mij met mijn onzekerheden. Ik raad Prisma rijschool aan, omdat de lessen zeer leerzaam en ook erg gezellig zijn. Heel erg bedankt Willeke!

Daan Gerrits

14 December 2017

Zeer leuke lessen gehad bij Prisma rijschool. Duidelijke instructies en neemt alle tijd voor je. Bedankt Willeke!

Damiën vd Veen

14 December 2017

Ik heb veel tegenslag gehad maar met Willeke haar hulp ben ik er toch gekomen!

Marit Stoppelenburg

01 December 2017

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Prisma rijschool. Willeke geeft heel prettig les, is geduldig en geeft vertrouwen, waardoor ik na jaren van uitstellen, op 40 jarige leeftijd, toch mijn rijbewijs heb gehaald!

Chevano Benedetti

23 November 2017

De rijlessen bij Prisma-Rijschool waren altijd erg gezellig maar ook zeer leerzaam. Het was altijd een plezier om met Willeke in de auto te zitten, ze is verder ook erg geduldig en vind het zeker niet vervelend om iets uit te leggen. Daarom raad ik Prisma rijschool aan, bedankt Willeke!

Lianne Zandbergen

23 November 2017

De rijlessen bij Prisma Rijschool heb ik als erg goed en fijn ervaren. Willeke is geduldig, legt duidelijk uit en voelt goed aan wat jij als leerling nodig hebt.

Jelle Barkhuijsen

15 November 2017

De rijlessen waren elke week iets om naar uit te kijken. Erg gezellig maar ook super leerzaam. Kortom, een echte aanrader.

Hessel Bouwman

09 November 2017

Ik heb bij Prisma erg fijne en vooral leerzame lessen gehad. Willeke heeft duidelijk plezier in haar werk waardoor de sfeer altijd goed is. Hiernaast is Willeke erg geduldig en geeft zij goede tips. Willeke herkent waar jou verbeterpunten liggen en gaat hier vervolgens mee aan de slag. Op deze manier zorgt ze ervoor dat je met vertrouwen naar je examen toe gaat. Verder is merkbaar is dat ze je meer wil meegeven dan alleen het halen van het rijbewijs. Kortom: lessen van kwaliteit en een zeer goede instructrice! Willeke bedankt!

Annemarij Tuinstra

08 November 2017

Ik heb met veel plezier gelesd bij Prisma rijschool. De lessen waren gezellig, Willeke is heel geduldig en ze legt alles uitgebreid uit. Daardoor voel je je snel op je gemak tijdens de rijlessen en daarom raad ik Prisma rijschool zeker aan!

Maaike de Roo

23 October 2017

Ik heb de rijlessen bij Prisma rijschool als zeer prettig en leerzaam ervaren. Je kan aan alles merken dat Willeke liefde heeft voor het vak. Als je wil lessen bij een fijne rijschool, raad ik Prisma heel erg aan!

Ramon Jassies

23 October 2017

De lessen waren leuk en leerzaam. Willeke is een prima rijinstructrice , ze stelt je erg op je gemak en geeft goede lessen. Daardoor heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald!

Joost Dolstra

21 October 2017

Rijles bij Prisma rijschool heb ik als zeer prettig ervaren, de lessen waren altijd goed en leerzaam, maar zeker ook gezellig. Daarom raad ik Prisma rijschool zeker aan!

Laurèn Blaauw

12 October 2017

Prisma rijschool raad ik zeker aan. Je voelt je op je gemak tijdens de lessen en Willeke is heel flexiebel. Als je het fijn vindt om persoonlijk begeleidt te worden moet je hier zeker gaan lessen!

Danique Vedder

23 September 2017

Fijne lessen, goeie begeleiding. Prima rijschool, echt een aanrader 👍🏼

Dagmar Vedder

14 September 2017

Ik heb het lessen bij Prisma rijschool als heel prettig ervaren. Je voelt je heel erg op je gemak in de auto. Het zijn leerzame maar ook gezellige lessen! Willeke is heel erg flexibel en dat is erg fijn! Ik raad Prisma rijschool zeker aan.

Michelle Reinders

08 September 2017

Michelle heeft haar rijopleiding bij een collega rijschool gevolgd en daar een aantal keren examen gedaan. Helaas lukte het niet om te slagen en daarom heeft ze nog een paar lessen bij Prisma rijschool gevolgd en is ze gelukkig geslaagd. Zij is erg gelukkig en haar ervaring is: "Ik heb super rijlessen gehad. Vooral de momenten dat sommige situaties op papier uitgelegd werden."

Hussein Igiraneza

06 September 2017

Op het moment dat ik op zoek was naar een rijschool, wist ik niet goed welke rijschool ik moest kiezen. Gelukkig heb ik een vriendin die zelf lessen had gekregen bij Prisma rijschool en zij gaf mij het nummer van Willeke en zei: "Bel maar en ik beloof je dat je geen spijt gaat krijgen". Ik vond het nogal spannend om de stap te maken om achter het stuur te gaan zitten. Maar de spanning en de zenuwen die ik had verdwenen al vrij snel doordat Willeke mij gerust stelde en vertrouwen in mij had. Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren en vond het een leerzame periode. Is dit wat jij zoekt in een rijschool? Dan zou ik Prisma rijschool zeker aanraden! Bedankt Willeke de Bruijne.

Paulien Kok

02 September 2017

Prisma rijschool is zeker een aanrader! De rijlessen waren erg leerzaam en ik heb ze met veel plezier gevolgd. Willeke is erg enthousiast, kan je goed op je gemak stellen en legt alles duidelijk uit. Ze neemt er echt de tijd voor en begrijp je toch iets niet dan legt ze het met alle plezier nog een keer uit.

Sacha Bosma

23 August 2017

Ik ben heel tevreden over de rijlessen bij Prisma rijschool. In de auto is er altijd een fijne sfeer en dat is erg prettig. Willeke legt alles erg duidelijk uit en ze herhaalt het ook als dat nodig is. Verder is ze erg betrokken en wil ze het beste uit iedere leerling halen. Daarnaast gaat de planning altijd in overleg en word je dus ingepland op de momenten die jou het best uitkomen. Kortom: ik zou Prisma rijschool aanbevelen!

Harma Boonstra

25 July 2017

Ik vind Willeke een hele goede rij instructrice. Ze is duidelijk tijdens de uitleg en vertelt je wanneer je iets verkeerd hebt gedaan en hoe je dit de volgende keer beter kan doen. Ze houdt rekening met jou rooster, waardoor je altijd wel een mogelijkheid kan vinden om te lessen wat voor beide goed uitkomt. Ik heb Willeke's lessen heel erg prettig ervaren en raad Prisma rijschool zeker aan!

Laura Veltman

17 July 2017

Ik heb rijles genomen bij Prisma rijschool. Ik vond het zeer leerzaam en erg gezellig ook. Alles was goed geregeld en alles liep volgens schema, wat ook erg fijn was. Als Willeke te laat zou komen zou ze het meteen aangeven. Dus alles was zo op te lossen. Verder heb ik een fijne ervaring eraan over gehouden. En gelukkig in 1x geslaagd😊

Elody Boonstra

04 July 2017

De rijlessen voor mij bij Prisma Rijschool waren voor mij top! Door de vele goede recensies en onder andere een proefles ben ik bij Prisma rijschool gaan lessen. Willeke besteedt veel aandacht aan de verkeerssituaties, waardoor het voor mij als student makkelijk te begrijpen was hoe bepaalde verkeerssituaties in elkaar staken. Ook heeft Willeke veel geduld, waardoor ik nooit tegen een rijles op heb gezien.

Ires Veldhuizen

03 July 2017

Voor mij is Prisma rijschool de beste! Ik heb er zo veel geleerd en werd goed op me gemak gesteld, want vond het soms nog wel erg spanend. Willeke sleept je er door heen met haar goede tips en uitleg. Daarom is deze rijschool echt een aanrader!

Maurice Mol

03 July 2017

Mijn zoon Maurice Mol heeft gelest bij Prisma rijschool (Willeke). Hij is zeer te spreken over de manier van lesgeven, de tijd die Willeke neemt en vindt Willeke een gezellige goede leerzame rij-instructrice met veel geduld. Willeke legt alles heel goed uit. Maurice heeft een leuke goede tijd gehad bij deze rijschool en is geslaagd! Dank je Willeke, je bent een Topper ga zo door.

Jasper Munsterman

19 June 2017

Het waren altijd hele gezellige en vooral leerzame lessen, ik kreeg altijd een duidelijke uitleg en goede feedback. Zeker een aanrader voor anderen die willen beginnen met rijden!

Ruben Kist

14 June 2017

"Ik zou Prisma aan iedereen aanraden. Willeke geeft duidelijk, kalm les en heeft mij geholpen om zelfverzekerd achter het stuur te zitten."

Nienke Meinders

08 June 2017

De eerste stap naar een rijbewijs was voor mij een lastige stap. Ik vond het maar niks en was erg zenuwachtig. Door de lessen bij Willeke waren mijn zenuwen al snel weg. Dit kwam door de vele complimenten en door de fijne, geduldige manier van lesgeven. Gezellig kletsen in de auto en tegelijkertijd heel veel dingen leren, heeft mij er toch naar gemaakt dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald. Deze dingen maken het dat ik rijschool Prisma bij iedereen kan aanbevelen!

Laura Jelsma

31 May 2017

Op het moment dat ik op zoek was naar een rijschool, wist ik niet zo goed welke rijschool ik moest kiezen. Ik vond het nogal spannend om de stap te maken om achter het stuur te zitten. Maar naarmate ik goede verhalen hoorde over rijschool Prisma heb ik de keuze gemaakt om hier te lessen. De spanning en zenuwen die ik had, verdwenen al vrij snel aangezien Willeke mij gerust stelde en vertrouwen in mij had. Ik heb de rijlessen als zeer prettig ervaren en vond het een leerzame periode. Is dit wat jij zoekt in een Rijschool? Dan zou ik Prisma zeker aanraden! Bedankt Willeke de Bruijne!

Evan Stienstra

04 May 2017

De lessen bij Willeke hebben mij zeer goed geholpen bij het halen van m'n rijbewijs. Elke les heb ik weer veel geleerd om steeds een stap dichter bij te komen bij het examen. Ook helpt Willeke je goed als je andere vragen hebt, zoals het halen van je theorie bijvoorbeeld. De auto die wordt gebruikt om te lessen is ook voor iedereen prima om mee te rijden. Al met al is deze rijschool in ieder opzicht echt een aanrader!

Manon Bakker

25 April 2017

De rijlessen bij Willeke waren altijd erg gezellig en natuurlijk ook leerzaam. Ik vond het persoonlijk ook fijn dat er over bepaalde verkeers situaties nog extra uitleg werd gegeven, hierdoor begreep ik het beter. Aan het krijgen van complimenten ontbreekt het ook niet bij Willeke. Ze is altijd erg geduldig en positief.

Jamilla Muziga

20 April 2017

Ik was al jaren op zoek naar een goede rijschool, maar ik had nog nooit de perfecte rijschool voor mij gevonden. Totdat een kennis van mij zei dat ik naar Prisma rijschool moest gaan. Ik het begin dacht ik dat ik nooit zou kunnen rijden of in een keer zou slagen, maar het is me wel gelukt! Ik heb veel geleerd en het erg naar m'n zin gehad. Ik kon over alles praten tijdens de lessen en ben nu superblij met mijn rijbewijs!

Emese van Dalen

17 April 2017

"Ik denk dat iedereen een beetje zenuwachtig is voor zijn of haar eerste rijles, maar Willeke heeft die zenuwen bij mij direct laten verdwijnen. Het was elke les weer gezellig en ik keek ook altijd uit naar de volgende les. Elk nieuw onderdeel wordt eerst heel duidelijk en uitgebreid uitgelegd, maar ook je eigen inzicht daarin wordt steeds getest zodat je het beter kunt onthouden. Een hele fijne leermethode voor mij. In één keer geslaagd met behulp van Prisma rijschool, een echte aanrader zou ik zeggen!"

Wouter vd Veen

08 April 2017

Ik heb de rijlessen van Willeke als zeer leuk ervaren en met goede uitleg zodat je het snel door hebt. Er was een relaxte sfeer wat het erg prettig maakte om de lessen bij Willeke te volgen. Zeker een aanrader.

Anna Werkman

04 April 2017

Ik vond het spannend om aan rijles te beginnen. Maar ik heb het als heel leuk ervaren. Willeke heeft alle tijd voor je en tijdens je lessen is het altijd gezellig. De ene keer reed ik beter dan de andere keer maar Willeke reageert daar fijn op. Ze helpt je en geeft je een veilig gevoel in de auto. Ik heb erg genoten van mijn leuke en leerzame rijlessen met Willeke!

Lieke Molenaar

17 March 2017

Aangezien ik veel goede verhalen had gehoord over Willeke ben ik bij haar gaan lessen en daar heb ik geen spijt van gehad. Zelfs toen ik naar Groningen verhuisde, kwam ik nog braaf iedere week op en neer om te lessen. Dit dankzij flexibiliteit van Willeke. Ik was zeker geen talent in het leren autorijden, maar daarom vond ik het ook heel fijn dat Willeke zo geduldig en meedenkend was. Ze veroordeelt niet als je de koppeling na tien lessen nog steeds 'dat ding' noemt. Bij Prisma rijschool staat de leerling op nummer 1. Daardoor had ik na 2 keer zakken de moed nog niet verloren en ben ik bij de derde keer geslaagd!

Susan Gorte

16 March 2017

Ik heb goede begeleiding gehad tijdens m'n rijlessen. Willeke legt rustig en duidelijk uit, ze neemt de tijd voor je om het onder de knie te krijgen. Af en toe een grapje is ook niet verboden!

Margot de Boer

13 March 2017

Iedere les stapte ik met veel plezier in de auto. De uitleg die Willeke geeft is goed en duidelijk. Ze verteld alles rustig en neemt daar ook de tijd voor. De gezellige en leuke lessen ga ik missen, maar ben onwijs blij dat ik in 1 keer ben geslaagd! Kortom Prisma Rijschool raad ik zeker aan!

Marieke Amory

11 March 2017

De rijlessen bij Prisma rijschool waren leerzame lessen, in korte tijd heb ik veel geleerd. Willeke legt alles goed en duidelijk uit, waarom je iets wel en niet moet doen. Ik ga de leuke en gezellige lessen missen maar ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald.

Ilse Venema

11 March 2017

Iedere week met veel plezier rijles gehad. De lessen waren duidelijk en effectief, maar ook heel leuk! Willeke vertelt niet alleen de regels, maar ook de logica daarachter, wat door mij als zeer prettig werd ervaren. Ik zal Prisma zeker aanraden: hoge kwaliteit lessen met veel gezelligheid!

Jomi Nijenhuis

11 March 2017

Toen ik ging kijken voor rijscholen viel mijn blik direct op Prisma rijschool, aangezien deze het hoogste slagingspercentage had en ervaring heeft met faalangst. Dit heeft mij enorm geholpen, Willeke heeft me er echt doorheen gesleept en geholpen om een manier te vinden waarop rijden voor mij prettig was. Het waren altijd leuke lessen waarin fouten gemaakt mochten worden. Al met al een super rijschool, ik ben super tevreden en in 1 keer geslaagd !

Rian Molenaar

07 March 2017

Het waren hele leuke lessen, waarbij Willeke alles goed uitlegt. Ze vertelt niet alleen dat iets moet, maar ook waarom het op die manier moet. Dat is heel fijn. Willeke neemt ook altijd goed de tijd voor je. Ik ga de rijlessen wel missen, want ik vond het altijd erg leuk!

Emma Leeftink

07 March 2017

"Een vriendin raadde mij Prisma Rijschool aan, en daar ben ik zeer blij mee! Ik heb altijd met veel plezier gereden. Willeke heeft oog voor jou als persoon. Kortom: een top rijschool!" 😊

Tom Huitema

03 March 2017

Het waren leuke en leerzame lessen bij Prisma rijschool. Willeke legt alles duidelijk en rustig uit zodat je het snel begrijpt. Het is altijd gezellig in de auto en ze is altijd in voor een grapje. Je geeft zelf aan welke tijden je kan lessen en daar houdt ze altijd rekening mee. Zeker een aanrader!!

Judith Gorte

02 March 2017

Ik heb altijd met veel plezier bij Willeke gelest! Willeke is geduldig en geeft altijd duidelijke uitleg en instucties. Ik heb het lessen altijd als prettig ervaren vanaf de eerste les, de relaxte sfeer. Ik ga het lessen erg missen maar ben natuurlijk super blij met het behalen van mijn rijbewijs!

Roland Schillemans

04 February 2017

Ik heb genoten van de leuke leerzame lessen die Prisma rijschool mij gaf. Heb in een korte periode veel dingen kunnen leren en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik vind het nu wel jammer dat ik dit nu moet missen nu ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs!

Tijmen Bakker

02 February 2017

Tijdens de lessen ben ik erg goeg begeleid en ben daardoor in een keer geslaagd!! We hebben goed geoefend op de punten die ik nog niet goed beheerste en op een zeer fijne manier gelesd.

Dinouk Bruinenberg

02 February 2017

De rijlessen bij Prisma rijschool waren leuk maar vooral ook erg leerzaam. Willeke geeft goede uitleg en neemt echt de tijd voor je. Een aanrader!

Eric Supheert

16 January 2017

De rijlessen bij Prisma rijschool waren erg duidelijk en leerzaam, ik heb er met veel plezier gereden. Willeke is een zeer rustige en geduldige vrouw. Fijn om naar te luisteren en er hangt een relaxte sfeer in de auto. Prisma rijschool is zeker aan te raden!

Dagmar

16 January 2017

Mijn rijbewijs heb ik met veel plezier gehaald dankzij Willeke. Ik vond het in het begin zeker niet gemakkelijk, maar de duidelijke uitleg en lessen van Willeke hebben mij ver gebracht! Ik raad Prisma rijschool aan voor iedereen die een voorkeur heeft naar persoonlijke begeleiding die je laat groeien!

Eva Koole

22 December 2016

Prisma rijschool is zeker aan te raden. De lessen waren leuk, gezellig en leerzaam. Willeke legt alles duidelijk uit, heeft veel geduld en ik voelde me altijd erg op mijn gemak. Ze weet goed wat ze doet en hoe ze dingen moet aanpakken om je in een ontspannen sfeer veilig te leren rijden. Ik keek er iedere week weer naar uit!

Sara Jusic

20 December 2016

Ik ben enorm blij dat mijn vriendinnen me Prisma rijschool aangeraden hebben, want ik heb hele leuke, gezellige lessen gehad. Willeke is enthousiast, legt alles goed uit, is flexibel en heel geduldig. Zelf was ik heel erg onzeker in het begin, maar dankzij Willeke ben ik meer in mezelf gaan geloven tijdens het autorijden. Al met al heb ik een hele leuke en vooral leerzame tijd gehad en ik raad Prisma rijschool dan ook zeker aan!

Tim Looijenga

13 December 2016

Bij Prisma leer je op je eigen tempo rijen, Willeke is een hele gezellige duidelijke en doelgerichte vrouw! Een aanrader is het zeker!

Roelien Homan

30 November 2016

Willeke heeft mij altijd overal goed bij geholpen en ik heb altijd gezellige lessen gehad, voelde mij erg op mijn gemak. Prisma rijschool is zeker een aanrader!

Frederique Koenders

27 October 2016

Tijdens de lessen van Willeke heb ik mij opper best vermaakt! Willeke is iemand die je heel snel op je gemak weet te stellen en iemand waar je over alles mee kan praten. Ook is ze er erg op gefocust dat je rustig en met plezier achter het stuur zit. Ze weet goed hoe ze onopgemerkt het niveau steeds omhoog schroeft. Daarnaast probeert ze de lessen zo goed mogelijk op je eigen rooster af te stemmen. Al met al heb ik met veel plezier bij Willeke gelest!

Camille Buschman

17 October 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is dat de lessen altijd gezellig en leuk waren, tijdens de leerzame les was er altijd tijd voor een leuk en gezellig praatje. Na de les keek ik altijd weer uit naar de volgende les. Echt een aanrader!

Ichelle Visser

12 October 2016

Mijn ervaring met Prisma was heel goed. Ik voelde me heel erg op me gemak en alles werd goed en rustig uitgelegd. Zeker een aanrader voor iedereen.

Iris Veerman

05 October 2016

Ik ben Iris en ik heb 33 uur les gehad bij Prisma rijschool. 33 uren vol gezellige maar vooral ook leerzame praatjes! Ik ben in twee keer geslaagd en heb nu het gevoel dat ik de auto en alles wat erbij komt kijken goed onder controle heb. De sfeer tijdens het rijden vond ik erg prettig en daardoor kon ik op mijn gemak rijden! Zeker een aanrader!

Rensmarijn Veltman

01 October 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is heel goed. Elke les was erg leerzaam. Ik voelde mij op mijn gemak tijdens de rijlessen. Elke les was erg gezellig! Willeke is flexibel, wat erg fijn is. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.

Lynn Aitink

23 September 2016

Het waren leuke, maar ook zeker gezellige rijlessen! Zeker een aanrader!

Nari Sok

21 September 2016

Toen ik voor het eerst begon met mijn rijles had ik nooit gedacht dat ik ooit mijn rijbewijs zou halen, ik wist niet wat ik moest verwachten. Tijdens de rijlessen voelde ik mij erg op mijn gemak, ik kon mezelf zijn, ik kon mijn verhaal kwijt en je leert echt super veel tijdens de lessen over de regels en het verkeer. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb!

Marlene Wiltjer

14 September 2016

Mijn ervaring is dat Willeke vooral altijd erg flexibel is wat betreft de mogelijkheden om te lessen wat als (uitwonende) student zijnde bijvoorbeeld makkelijk maakt om gewoon lekker je rijbewijs te halen. Daarnaast hangt er tijdens de rijlessen gewon een fijne sfeer, voornamelijk doordat er iemand naast je zit die het vertrouwen geeft dat je het allemaal echt kunt. Prisma rijschool is dus zeker een aanrader!

Danielle van de Reep

06 September 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is heel goed. Dat je les krijgt van een vrouw heeft mij heel erg geholpen. De lessen zijn duidelijk en gezellig. "Heldere denkwijze en duidelijke leerwijze." Ik ga Willeke zeker aanraden bij vrienden!

Charlotte Driessen

06 September 2016

Mijn ervaringen met Prisma rijschool waren erg goed. Willeke heeft ervoor gezorgd dat ik met gemak in de auto zit, elke les had ik het gevoel dat ik vooruitgang boekte. De lessen zijn gezellig maar zeker ook heel erg leerzaam! Het autorijden ging niet alleen om het behalen van je examen maar vooral om met een veilig gevoel achter het stuur te zitten. Nogmaals bedankt hiervoor!

Indy Kuiper

18 August 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is super goed, de lessen waren leerzaam maar ook gezellig. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar rijbewijs op een leuke en goede manier wil halen.

Amber

25 July 2016

Ik ben heel blij dat ik door vriendinnen aan Prisma rijschool getipt ben, omdat de lessen met Willeke er voor gezorgd hebben dat ik vertrouwen in het rijden terug kreeg en ik het examen heb gehaald. Willeke is super aardig, flexibel, geduldig en ik vond het heel fijn dat ze niet alleen zegt wat je moet doen maar ook duidelijk uitlegt waarom.

Cynthia van Urk

25 July 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is heel erg goed. Ik heb goede leerzame lessen van Willeke gehad en daar zal ik in de toekomst veel aan hebben. Ik raad Prisma rijschool dan ook aan iedereen aan die zijn/haar rijbewijs nog moet halen!

Erik op de Weegh

15 July 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool was dat ik duidelijke lessen kreeg en ook daadwerkelijk vooruitgang boekte elke les. Zeker weten is deze rijschool een aanrader, want naast dat deze rijschool goed is, heeft deze ook nog een mooi prijsje!

Sanne Oosterveen

11 July 2016

Ik heb super gezellige en leerzame lessen gehad. Willeke is super geduldig en neemt alle tijd om alles goed uit te leggen. Ik voelde met vanaf les 1 op mijn gemak. Dankzij Willeke ben ik over mijn onzekerheid heen geholpen en kon ik uiteindelijk zelfverzekerder rijden en ben ik toch in 1 keer geslaagd! Zeker weten aan te raden.

Evri Penning

11 July 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is hartstikke goed! Willeke is ontzettend geduldig en je kunt dr van alles vragen! Wat ook erg fijn is, is dat er heel erg rekening gehouden wordt met lestijden, Willeke probeert het echt voor iedereen zo goed mogelijk in te plannen! Kortom, de lessen zijn hartstikke leerzaam en gezellig en ik raad Prisma rijschool dan ook zeker aan!

Tamara Oosterhof

27 June 2016

Ik weet nog wanneer ik begon met mijn allereerste rijles en voor je het weet is het al tijd om je examen in te plannen, de tijd vliegt voorbij. De lessen bij Willeke zijn erg gezellig en ze helpt je onwijs goed. Je kan met al je vragen terecht als iets je onduidelijk is. Het in plannen van je rijlessen is ook erg fijn ze houd met iedereen zoveel mogelijk rekening. Prisma rijschool is zeker een aanrader !

Loa van Veen

09 June 2016

Prisma Rijschool is zeker aan te raden. Ik had er nog niet alle vertrouwen in om te gaan beginnen met lessen. Maar nadat twee vriendinnen zeer enthousiast waren over Prisma Rijschool heb ik toch de stap genomen. Dit was een hele goede keuze. Willeke is zeer geduldig en duidelijk in haar lessen, ze neemt echt de tijd om jou een veilig gevoel op de weg te geven en neemt al je onzekerheden weg. Maar, niet te vergeten, ze is ook onwijs gezellig! De lessen gingen snel voorbij en zo heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald!

Tom Biemans

08 June 2016

Op 2-6-2016 heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald met dank aan Prisma rijschool en hiermee bedoel ik dus eigenlijk met dank aan Willeke. Ik was eigenlijk nooit geinteresseerd in het halen van mijn rijbewijs omdat ik er naar mijn mening vrij weinig aan zal hebben nu ik op kamers woon en nog niet mijn eigen autootje heb. Na de eerste proefles was dit echter totaal niet meer van toepassing en ik heb de eerste les (net als alle andere lessen) als super leuk ervaren. Met een altijd gezellige en aardige Willeke vlogen de rijlessen zo voorbij en werd ik klaargestoomd voor mijn eerste praktijk-examen. Dit ging echter mis en ik haalde het examen niet. Ik baalde hier stevig van en was er even helemaal klaar mee! Ik vond het daardoor ook erg fijn dat ik de daaropvolgende lessen een instructrice naast mij had die precies datgene nog een paar keer wilde oefenen dat fout ging op 't eerste examen. Hierdoor ging ik met meer zelfvertrouwen mijn 2de praktijk-examen in en hiervoor ook slaagde!

Sebastiaan Versluis

08 June 2016

Op aanraden van mijn buurvrouw die leste bij Prisma rijschool, heb ik Willeke gebeld. Ik voelde gelijk vertrouwen en er was een klik. Willeke haar positieve en duidelijke aanpak zorgde ervoor dat ik in 1 keer geslaagd ben. Willeke, ontzettend bedankt, ik kan je iedereen aanbevelen!!

Marloes Remijnse

03 June 2016

De lessen met Willeke heb ik erg fijn gevonden. Ze is altijd positief ingesteld en wijst je op dingen die je goed doet en wat je kunt verbeteren op een fijne manier. De proefles zorgt ervoor dat je weet hoe de lessen in zijn werk gaan en je leert Willeke kennen. Zo weet je of Prisma rijschool bij je past zonder dat je ergens aan vast zit. Het heeft mij over de drempel geholpen. Ik zou het zeker aanraden!

Merle van Selm

27 May 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is ontzettend goed! Ondanks dat het nog wel eens lastig was met het inplannen van de lessen omdat ik in Vledder woon, is Willeke altijd hartstikke soepel geweest en paste ze alles altijd zo aan dat iedereen tevreden was met het tijdstip van lessen. Willeke is een positief ingestelde instructrice die je alle informatie mee geeft om een veilige rijstijl mee te ontwikkelen. Ik heb altijd mijn vragen kunnen stellen en buiten een hele goede basis van autorijden om, heb ik ook elke les weer handige tips meegekregen die ik mijn leven lang kan meenemen met het autorijden. Prisma rijschool is zeker een aanrader!

Laura Oosting

26 May 2016

Mijn ervaringen met Prisma rijschool zijn super goed. Ik vond het super fijne, leuke maar vooral leerzame lessen! De lessen waren erg duidelijk, je wist goed waar je aan toe was. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en als je het nog niet snapt, legt ze het gewoon weer uit. Ik ben heel blij met mijn keuze voor Prisma rijschool en raad het zeker iedereen aan!

Mathijs Elgersma

23 May 2016

Prisma rijschool is een bijzondere rijschool. Naast de leuke en gezellige rijlessen, is de instructrice 1 uit duizenden. Naast duidelijke uitleg op persoonlijk tempo, is er ook ruimte voor discussie, op autogebied, maar ook over totaal andere onderwerpen. Dit heeft mijn lestijd tot een wekelijks plezier-uurtje gemaakt en kan ik het iedereen aanraden!

Reeve Terlingen

25 April 2016

Toen ik begon met rijlessen heb ik bewust voor Willeke gekozen omdat ik goede verhalen over haar had gehoord en kan hierbij zeker bevestigen dat ze een hele goede rij-instructrice is. Ze is iemand die met een glimlach voor je klaarstaat en zeer positief is ingesteld. Ik heb met plezier rijlessen bij haar gehad en wil haar hierbij nogmaals bedanken.

Julia van der Zwan

30 March 2016

Mijn ervaring met Prisma rijschool is hartstikke goed. Ik kan me oprecht geen fijnere rijschool voorstellen. Ik voelde me vanaf het begin meteen veilig en op mijn gemak bij Willeke en dat heeft gezorgd voor erg fijne lessen. De lessen waren duidelijk en overzichtelijk, Willeke kan erg goed en rustig situaties uitleggen en oefenen. Dit maakt het prettig en leuk om nieuwe dingen te leren. Ik heb geleerd dat fouten maken oké is, zolang je ze zelf maar veilig op kunt lossen. Rijles was voor mij altijd een uitkijkpuntje van de week. Het is dat ik nu lekker zelf kan rijden maar anders zou ik rijles van Willeke serieus gaan missen! Ik kan iedereen Prisma rijschool aanraden!!

Ismail Ayanoglu

22 March 2016

Ik ben Ismail Ayanoglu en ik heb het Prisma lespakket compleet genomen. Ik vond de lessen die ik kreeg heel erg fijn, omdat je op je niveau rijdt en leert. Als je ver in de opleiding bent kom je er pas achter hoe het is om aan het verkeer deel te nemen. Dankzij Willeke ben ik in één keer geslaagd! Ik raad het zeker aan om bij Prisma rijschool te gaan lessen voor een goede rijstijl.

Dennis Heinhuis

15 March 2016

Ik vond het superleuke lessen en ik heb in korte tijd veel geleerd.

Joelle Koster

03 March 2016

Ik heb bij Prisma rijschool het pakket gevolgd van dertig uur. Ik ben in een keer geslaagd en daar heb ik Willeke aan te danken. Ze legt veel uit en past zich aan aan je leersnelheid. Ze raadde me het pakket van dertig uur aan, wat ik eerst een beetje veel vond, maar later was ik blij dat ik de laatste paar lessen kon oefenen voor het examen. Willeke is flexibel en stel dat er problemen zijn is ze direct aanwezig om het uit te praten. Prisma rijschool kan ik bij iedereen aanraden!

Sandra Boxum

22 February 2016

Bij Prisma rijschool heb ik met veel plezier leren rijden. Willeke heeft ervoor gezorgd dat ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg tijdens het rijden, waardoor ik het steeds leuker ben gaan vinden. Daarbij heb ik ook geleerd om kletsen en rijden te combineren.... Ondanks dat ik heen en weer vanuit Groningen moest reizen, is het dankzij de flexibiliteit van Willeke en de andere leerlingen in de meeste gevallen gelukt om elke week een les in te plannen. Tot slot zou ik Prisma rijschool zeker aanbevelen aan mijn vrienden en bekenden.

Johan Lap

03 February 2016

Prisma rijschool: de perfecte rijschool, leren rijden met zelfvertrouwen en een manier van aanpak die bij je persoonlijkheid past. Zeker aan te raden als je Echt wil leren rijden!

Monica Warsen

02 February 2016

Mijn ervaringen met Prisma rijschool zijn zeer goed. Ik heb met veel plezier mijn lessen gehad en ik heb een stuk meer zelfvertrouwen gekregen achter het stuur. De uitleg die Prisma rijschool tijdens de lessen geeft is erg duidelijk doordat er onder andere gebruik wordt gemaakt van plaatjes van bepaalde verkeerssituaties. Ook vind ik het erg belangrijk dat de lessen gezellig en leuk blijven. Dit is bij Prisma dan ook altijd het geval geweest. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer mogen halen en ben daar erg blij mee. Bij deze zou ik iedereen dan ook aanraden om bij Prisma rijschool te gaan lessen voor een hele leuke en leerzame tijd! Groet Monica

Maykel den Dubbelden

01 February 2016

Wilt u gewoon goede rijlessen van de beste instructrice in Steenwijk en omgeving, dan bent u bij Prisma rijschool aan het juiste adres. Zeer leerzame lessen tegen een scherpe prijs. Nog nooit met tegenzin gewacht op een rijles, gewoon een grote aanrader. Groeten Maykel.

Zhi Peng Han

02 January 2016

Ik heb bij Prisma rijschool in 1 keer mijn examen gehaald! Omdat ik een chinese achtergrond heb is de nederlandse taal voor mij heel lastig. Toch bleef Willeke heel geduldig en heeft ze heel erg haar best gedaan om mij in het nederlands te onderwijzen. Ze was heel duidelijk in haar uitleg, maar ook in het 'waarom'. Daarom beveel ik iedereen Prisma rijschool van harte aan.

Reinier Hof

02 January 2016

De instructrice bij Prisma rijschool is een lieve aardige mevrouw die duidelijke informatie en instructies geeft en gezelligheid is ook zeker aanwezig!

Saskia Veen

22 December 2015

Als trotse geslaagde kan ik rechtvaardig zeggen dat mijn ervaringen met Prisma rijschool goed waren. Ik heb zeer genoten van mijn rijlessen, en ik ga nu ook met een goed gevoel deelnemen aan het verkeer. Alle communicatie is op een zeer professionele wijze verlopen met hier en daar wat humor ingegoten. Een van de dingen die ik het prettigst vond is dat mijn instructrice de dingen altijd gevisualiseerd heeft, danwel met foto's of het beroemde groene miniatuurautotje dat in het dashboardkasje verblijft. Kortom, grote aanrader voor iedereen die nog een rijschool zoekt!

Stan Zijlstra

22 December 2015

Ik vond het een leerzame ervaring met een leuke en ontspannen sfeer in de auto. Willeke neemt echt de tijd voor je en je blijft werken aan je zwakke punten. Ik kan het iedereen aanraden!

Dideke Boonstra

22 December 2015

Mijn ervaring met Prisma rijschool is echt goed, je leert op een goede, snelle en vertrouwde manier met zowel de auto als met de weg om te gaan. De prettige sfeer in de auto maakt de lessen behalve leerzaam, ook erg gezellig.

Stan Groenink

14 December 2015

Het was voor mij een leerzame en ook leuke tijd bij Prisma rijschool. Heb vanaf les 1 altijd plezier gehad in het rijden! Bedankt voor alles Willeke!

Maurits de Groot

05 December 2015

Vanaf les 1 voelde het al goed. Willeke stelde me gelijk op m'n gemak, haar manier van uitleggen was altijd zeer duidelijk en leerzaam. En tegelijkertijd was het ook nog leuk. Willeke weet precies wat je goede maar ook wat je zwakke punten zijn. Daar werkten we dan aan totdat het goed zat. Ik heb hier met heel veel plezier gereden en raad Prisma rijschool dan ook echt iedereen aan!

Frank Spitzen

01 December 2015

Ik kan zeker zeggen dat ik met veel plezier mijn rijbewijs gehaald heb bij Prisma rijschool. Je krijgt duidelijke uitleg waar je echt iets aan hebt, niet alleen voor je examen maar ook wanneer je later je rijbewijs al hebt. Zeker een aanrader!

Marjolein Blom

21 November 2015

Bij Prisma voelde ik me op mijn gemak en was er een rustige sfeer in de auto. Ik heb veel bij de lessen geleerd en er werden duidelijke instructies gegeven. Ik ben blij dat ik voor Prisma gekozen heb!

Sanne Riksten

16 November 2015

Ik vond het erg leuk om rijlessen te volgen bij Prisma rijschool. Ondanks mijn koppigheid heb ik veel van Willeke geleerd. Dat komt denk ik omdat er altijd een goede sfeer in de auto was en zij mij duidelijk uitlegde waar het allemaal om draait. Wil je genieten van een leuke en leerzame rijopleiding? Ga dan naar Prisma rijschool!

Ali A

11 November 2015

Ik wil u bedankten voor alles wat u gedaan heeft voor mij. Het was een leuke ervaring om via Prisma rijschool mijn rijbewijs te halen!!

Jefta Hakvoort

11 November 2015

Ik heb een erg goede tijd gehad bij Prisma rijschool. Elke week leerde ik weer iets nieuws en het fijne vond ik dat Willeke de lessen echt aanpast aan de leerling. Daarnaast vond ik de prijs erg belangrijk. Prisma rijschool biedt veel voor weinig! Echt een aanrader voor iedereen.

Roos Brouwer

12 October 2015

De rijlessen bij Prisma rijschool waren zeer leerzaam en altijd leuk. Willeke maakte de lessen altijd interessant en leuk. Ze legt alles duidelijk uit en als je het nog niet helemaal snapt, legt ze het gewoon weer uit. De sfeer tijdens het rijden is altijd goed. Prisma rijschool is echt een aanrader!

Robert Schouten

22 September 2015

Erg leuke maar ook leerzame tijd gehad bij Prisma rijschool. Goede begeleiding en leuke sfeer. Met 19,5 lessen afgereden!

Menno Schipper

22 September 2015

Na super leuke en gezellige en ook serieuze lessen bij Prisma Rijschool ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen! Prisma Rijschool geeft goede adviezen, als er iets fout ging tijdens de rijlessen hebben we er samen veel aangewerkt! Om een goed eindresultaat neer te zetten. Prisma Rijschool adviseerde mij een tussentijdse toets te volgen, dankzij de tussentijdse toets was ik rustig tijdens mijn examen! Dat heeft mij heel erg goed geholpen om te slagen voor mijn examen. Door alle lessen kan ik Prisma Rijschool aanbevelen voor een succesvolle rijopleiding!

Elroy Jonker

10 September 2015

Ik heb Prisma rijschool ervaren als een enorm leerzame rijschool, je leert snel en er zit altijd wel een uitdaging in! Helaas ben ik 1 keer gezakt, maar daarna hebben we het direct weer samen opgepakt en ben ik de 2de keer wel geslaagd! Ik wil daarom Willeke & Prisma bedanken voor de enorm leuke, gastvrije en gezellige lessen!

Ilse van Urk

18 July 2015

De lessen die ik gehad heb met Willeke heb ik erg goed ervaren. Ze straalt rust uit, is duidelijk met uitleg en probeert je op de beste manier te helpen tot het examen. Ik ben erg positief over Prisma rijschool, en zou deze rijschool dan ook aan iedereen aanraden!

Linda de Lange

16 July 2015

Willeke is een persoon die rust uitstraalt en alles heel rustig en geduldig uitlegt. Dit werkte voor mij heel fijn. Onderweg was er altijd een fijne sfeer en je kon altijd gezellig met elkaar kletsen. Ik kan Prisma rijschool aan iedereen aanbevelen!

Frederieke Smit

10 July 2015

Willeke is erg geduldig en duidelijk in haar uitleg. Er is een fijne sfeer in de auto en ze is erg enthousiast aan het lesgeven. Hierdoor zijn de lessen erg leuk en heb ik mijn examen in een keer gehaald. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen. Ik zou Prisma rijschool iedereen dan ook zeer zeker aanraden!!

Rishile Derby

09 July 2015

Zo zenuwachtig dat ik was, ben ik toch in 1 keer geslaagd. En dat heb ik te danken aan Willeke natuurlijk! Ze heeft een kalme, geduldige en effectieve manier van lesgeven en ik heb erg genoten van de lessen. Prisma rijschool is zeker een aanrader!

Aimee Daleman

03 July 2015

Ik heb de lessen bij Prisma rijschool als erg fijn ervaren! Van gezellige gesprekken tot duidelijke uitleg. De lessen worden met veel rust gegeven en aangepast aan je eigen behoeftes. Ik kan Prisma rijschool aan iedereen aanbevelen!

Wiebren Veen

02 July 2015

Ik heb voor Prisma rijschool gekozen. Ik vind dat je duidelijke uitleg krijgt over het rijden. De rij-instructrice is erg aardig en geinteresseerd in jou. Je kunt onder het rijden gezellig een praatje maken! En bovendien zijn haar lessen erg goedkoop!

David Hulshof

02 July 2015

Een goede rijschool met leuke, leerzame en betaalbare lessen. En natuurlijk een top rijinstructeur!

Caithlin van der Lugt

02 July 2015

Ik heb mijn rijlessen met plezier gevolgd bij Willeke. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen! De sfeer in de auto was altijd goed. Belangrijke dingen werden goed uitgelegd en daar werd ook de tijd voor genomen. Ik kan iedereen Prisma rijschool aanbevelen!

Jeffrey Otten

11 June 2015

Prisma rijschool is een super fijne rijschool! Na wat zoeken op internet sprak de website van deze rijschool mij erg aan. Met veel steun aan Willeke heb ik mijn rijbewijs in 5 maanden gehaald. Je kunt er altijd lachen, er is altijd tijd voor een goed gesprek en alles wordt altijd duidelijk en supergoed uitgelegd. Ook worden er dingen herhaald die je moeilijk vindt. Daarnaast is er altijd goed overleg over de te volgen lessen en de eventuele toets. Conclusie: het is een super goede rijschool waar je veel leert en waar het gezellig is, en natuurlijk ook voor een goede prijs! Willeke, hartstikke bedankt voor de leuke rijopleiding, ik heb er echt van genoten!

Jard van der Veer

27 May 2015

Met ontzettend veel plezier heb ik mijn rijlessen gevolgd bij Prisma rijschool. De lessen zijn altijd gezellig en duren daarom nooit te lang. Willeke leeft altijd enorm met je mee en ze zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk je examen ingaat. Ik raad iedereen Prisma rijschool van harte aan.

Aranka van Dalen

20 April 2015

Met veel plezier heb ik mijn rijbewijs bij Prisma rijschool gehaald. Willeke geeft op een positieve manier feedback, heeft goed door waar je zwakke punten liggen en geeft ook goede tips om dit te verbeteren. Bovendien legt Willeke goed uit waarom je bepaalde dingen moet doen, wat ik erg prettig vond omdat je dingen eerder oppakt als je het nut ervan in ziet. Kortom Willeke leert je op een positieve manier autorijden, waardoor je zelfverzekerd achter het stuur zit. Ik vond mijn rijlessen erg leerzaam en ook nog heel gezellig, ik zou het dan ook iedereen aanraden om bij Prisma rijschool te gaan lessen!

Bart van der Veen

20 April 2015

Via via kwam ik bij ik bij Prisma rijschool terecht waar ik met plezier mij rijbewijs gehaald heb. Rustige gesprekken over het rijden zelf gecombineerd met wat 'koetjes en kalfjes praat', zorgt ervoor dat geen enkele les te lang duurt. Dus als je je rijbewijs wilt halen? --> Prisma rijschool!

Chris de Bruijn

14 April 2015

De weg naar het rijbewijs heb ik bij Prisma rijschool als erg leuk ervaren. Serieuze lessen werden afgewisseld met gezellige gesprekken, dit zorgde ervoor dat de lessen zeker geen straf waren. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Joris de Vries

13 April 2015

Na een tijdje gezocht te hebben met welke rijschool ik mijn rijbewijs zou gaan halen, kwam ik via via bij Prisma rijschool. Met veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Prisma rijschool. Samen heb je een doel en dat is het behalen van het rijbewijs. Dit onder leiding van Willeke, die je bijstaat als het g gaat n als het slecht gaat. Met goed inlevingsvermogen gaat ze te werk en vanaf het eerste moment voel je je vertrouwd in de auto en dat maakt het een stuk gemakkelijker om je eerste kilometers te maken op de weg. Mijn rijbewijs is binnen en dat dankzij Willeke!

Wisanne Bakker

11 April 2015

Met veel plezier heb ik mijn rijopleiding bij Prisma rijschool gevolgd. Willeke wist mij altijd positief te stimuleren! In het begin vond ik autorijden best spannend, maar dankzij Willeke heb ik een hele leuke gezellige lestijd gehad. Ze heeft me zelfvertrouwen gegeven en was ook heel flexibel met tijden waarop ik kon lessen. Kortom, voor fijne en goede rijlessen ga naar Prisma rijschool!

Amber Bos

31 March 2015

Na alle autorijscholen te hebben afgezocht, heb ik voor Prisma rijschool gekozen. In vond autorijden altijd al wel spannend en was er wel wat onzeker over. Maar Willeke heeft me hierin heel goed geholpen. Ze neemt de tijd voor je en ze probeert samen met jou je angsten of onzekerheden weg te nemen. De lessen waren altijd erg gezellig en er werd veel gelachen. Door Willeke heb ik mijn rijbewijs weten te behalen en ben ik ook een stuk zeen zekerder van mezelf geworden. Prisma rijschool met een instructrice als Willeke erbij .... echt een aanrader!!

Desiree Gaal

04 March 2015

De rijlessen bij Willeke van Prisma rijschool waren altijd heel gezellig. De lessen zijn van zeer goede kwaliteit en ook met leerlingen die wat minder zeker van hun zaak zijn weet Willeke precies hoe ze het moet aanpakken. Ze blijft ook altijd erg positief, iets wat ikzelf heel erg heb gewaardeerd door het leerproces heen. Hierdoor ben ik een stuk zekerder geworden in mijn rijden en hier zal ik Willeke altijd dankbaar voor zijn! Kortom, Prisma rijschool is zeker een aanrader!

Johan te Grotenhuis

30 December 2014

Ik heb bij Prisma rijschool met plezier mijn lessen gehad tot het examen. Je krijgt kwaliteit voor een goede prijs. Willeke geeft les met veel plezier. Tussen de lessen door kun je gezellig met haar praten. Ze is heel flexibel met de lestijden, dus dat is zeker geen probleem. Prisma rijschool is zeker een aanrader!

Bart Schouten

20 December 2014

Prisma rijschool is een prima rijschool! Je krijgt goed advies over bepaalde zaken en je merkt dat er iemand naast je zit die je wat te bieden heeft qua informatie voor de vordering van het behalen van je rijbewijs. Positieve motivatie is de drijfveer van deze rijschool. Je wordt niet de grond ingetrapt, maar met positieve opmerkingen de juiste richting ingeduwd. Ik ben uiterst positief over deze rijschool en ik vind het dan ook een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen.

Vera Scheper

16 December 2014

Prisma rijschool is een echte aanrader! Willeke wil je graag helpen met dingen die je niet begrijpt, bijvoorbeeld theorie en dingen in de praktijk. Ze neemt de tijd om je te helpen en de lessen zijn elke keer weer leerzaam en gezellig!!

Els van der Wal

28 November 2014

"Zeker voor als je angst hebt in de auto en op de weg, zou ik deze rijschool aanraden. Willekes enthousiaste aanwezigheid en duidelijke manier van werken hebben bij mij ervoor gezorgd dat ik over de angst heen kon komen om op een goede en gefocuste manier auto te leren rijden, zodat de aandacht ligt op hoe je het goed kan laten gaan en erachter komt dat het best leuk is om auto te rijden"

Berber van der Veer

07 November 2014

Ik vind Prisma rijschool een heel goede rijschool en ik heb er een heel fijne tijd gehad! De lessen zijn altijd erg leerzaam en gezellig. Willeke wil je altijd en overal mee helpen en ze geeft goede adviezen, ook wat betreft de theorie. Ik kan het iedereen aanraden om hier te lessen!

Marco Gaal

01 November 2014

Ik vind de lessen altijd gezellig en goed. Willeke geeft uitstekende lessen en ik raad andere mensen dan ook aan om ook bij Prisma rijschool te gaan lessen!

Herwin Smit

28 October 2014

Prisma rijschool is een hele fijne rijschool! Alles wordt goed uitgelegd, zodat je het ook echt snapt. Toen ik moeite had om mijn theorie te halen, kreeg ik hulp en verwees Willeke me door naar een site, waar veel waardevolle informatie in stond. Hierdoor haalde ik wel mijn theorie! Het is gewoon een goede rijschool waar je goed en op een leuke manier leert auto rijden. Wat mij betreft krijgt Willeke een dikke 10!

Frank Dokter

22 September 2014

Bij Prisma rijschool heb ik een leuke tijd gehad, het is altijd gezellig tijdens het lessen en erg leerzaam! Zo heb ik in no time mijn rijbewijs gehaald! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen en Prisma rijschool is zeker een aanrader voor iedereen!

Ramon Lotte

06 September 2014

Bij Prisma rijschool heb ik een hele fijne tijd gehad. De lessen met Willeke zijn een combinatie van gezelligheid en serieus leren rijden. De lessen voelen vertrouwd aan en Willeke wil samen met jou naar dat eindresultaat werken: het rijbewijs. Ik ben blij dat ik heb gelest bij Prisma rijschool, want naast dat felbegeerde rijbewijs, heb ik ook een top tijd gehad. Een aanrader voor iedereen!