Prisma rijschool - Lesaanbod

Lesaanbod

Vanaf je 18de verjaardag mag je beginnen met het volgen van rijlessen. Maar door het project 2toDrive kun je nu al vanaf 16½ jaar starten met het volgen van rijlessen! Vanaf je 17de mag je het praktijkexamen afleggen en tot je 18de mag je rijden onder begeleiding van een coach.

Waarom 2toDrive?

Helaas is gebleken dat er bij ongelukken vaak beginnende bestuurders betrokken zijn, doordat zij weinig rijervaring hebben. Ervaring is dus erg belangrijk! Door jongeren onder begeleiding te laten rijden kunnen ze onder relatief veilige omstandigheden rijervaring opdoen. Zo willen we het aantal ongelukken waar jongeren bij betrokken zijn verminderen. Dat wil jij toch ook? Bij Prisma rijschool kun je daarom al vanaf 16½ jaar met je rijbewijs beginnen. 

  • Je doet extra rijervaring op, hiermee verklein je de kans op brokken maken; 
  • Je kiest je eigen coach; 
  • Je kunt aan je coach bewijzen dat je goed kunt rijden; 
  • Ook je vrienden/vriendinnen mogen met jou en je coach mee in de auto, wel zo gezellig! 
  • Met dit rijbewijs mag je ook op de bromfiets en bespaar je dus veel geld.

Wil je meer informatie hierover? Kijk dan op 2todrive

Opfrislessen en bijscholing

Prisma rijschool geeft niet alleen les aan jongeren, maar ook aan hen die al lang hun rijbewijs in bezit hebben, maar niet meer durven auto te rijden. Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten omdat uw partner altijd rijdt, kunnen tot gevolg hebben dat u wel mag autorijden maar dit niet meer durft!

Uit onderzoek is gebleken, dat u echt niet de enige bent! Wij weten dit en willen u graag helpen, zodat u weer met zelfvertrouwen in de auto durft te stappen om de weg op te gaan. Dus, wilt uw weer met plezier gebruik maken van uw autorijbewijs, volg dan bij Prisma rijschool een of meerdere opfris- of bijscholingslessen. Leeftijd speelt bij een opfris- of bijscholingsles geen rol. 

Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld de snelweg of meer een algemeen karakter hebben. Samen met uw instructrice geeft u inhoud aan uw opfrisles. Wij vinden het belangrijk dat u op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar u moeite mee heeft.

Het doel van de bijscholing is dat u weer de juiste kennis hebt van de verkeersregels en dat wij u op een ongedwongen manier adviseren over uw rijgedrag.

Opfris- of bijscholingsles in uw eigen auto of in onze lesauto.

Vaak is een enkele opfrisles al voldoende om u weer veilig en vertrouwd de weg op te helpen. Prisma rijschool helpt u graag. Klik hier voor de tarieven.

Ter ondersteuning van deze lessen kunt u gratis gebruik maken van een boekje ‘Veilig op weg’ met vernieuwde regels. Op duidelijke en heldere wijze worden de belangrijkste wijzigingen in de Wegenverkeerswet uitgelegd. Boordevol foto’s en tekeningen. (U kunt het boekje eventueel ook aanschaffen voor € 7,00 via de rijschool.) 


2todrive
Prisma_rijschool_opfrislessen