Prisma rijschool - Over ons

Over ons

Ik ben Willeke de Bruijne en ben instructrice bij Prisma rijschool. Ik wil je graag zo opleiden dat je vol zelfvertrouwen als zelfstandige bestuurder alleen je auto durft te besturen, zonder later alsnog een vorm van rijangst te ontwikkelen. Ik wil je net iets meer meegeven, dus dat je niet alleen maar voldoende scoort in het (tijdelijk) vertonen van het gewenste gedrag tijdens je rijexamen, maar ik geef je inzicht die leidt tot het gedrag dat je ook ná het verkrijgen van het rijbewijs vrijwillig blijft volhouden. Omdat jij begrijpt en voelt hoe het werkt! 

Omdat alle leerlingen verschillen, moeten de lessen daarop aangepast worden. Maar het begint al met het verschil tussen mannen en vrouwen. Met specifieke vrouwelijke eigenschappen wordt rekening gehouden. 

Tijdens de lessen ben ik niet alleen maar ‘instructrice’, maar als het ware ook je coach of mentor, die je niet alleen zegt wàt je moet doen en hòe je dat moet doen, maar die samen met jou er vooral voor zorgt dat je het ook ‘begrijpt’, ‘ziet’ en ‘aanvoelt’.

"Je wordt niet alleen maar opgeleid voor je examen of alleen maar om te slagen, je volgt de rijopleiding bij ons zodat je daadwerkelijk, wanneer je alleen achter het stuur zit, jezelf kunt redden!"

Ik werk samen met jou stap voor stap naar het examen toe. Door de open sfeer tijdens de lessen zijn de leerresultaten het beste. Fouten mogen gemaakt worden, want van fouten kun je leren! Ik ben geduldig en help tijdens de lessen met hints en waar nodig met opmerkingen. 

Ik ben gecertificeerd Faalangstinstructrice en wordt regelmatig op mijn bekwaamheid getoetst. Om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen volg ik daarom regelmatig cursussen en bijscholingen.

Wil jij het ook eens proberen? Schrijf je in voor een gratis proefles of neem contact op via de contactpagina!

Willeke_de_bruijne_prisma_rijschool